Koppel 1Password aan iOS 12

Slot aan hek. 1Password.

Een van de beste functies van iOS 12 is dat je nu wachtwoorden automatisch kan laten invullen door 1Password of een andere wachtwoorden App. In deze tip lees je het, koppel 1Password aan iOS 12.

Stap 1, update 1Password

Je hebt iOS 12 natuurlijk al gedownload, heb je dit nog niet gedaan? Lees dan eerst mijn artikel hierover. Om 1Password te koppelen moet je eerst de laatste update downloaden. Open de App Store en tik onderin op Updates. Veeg de lijst omlaag om de laatste updates te zien en tik op werk bij achter 1Password of tik op Werk alle bij.

Stap 2, koppel 1Password

Open Instellingen en tik op “Wachtwoorden en accounts > Vul automatisch in. Zorg dat het knopje Vul automatisch in op groen staat en zet “sta invullen toe van:” op 1Password. Als je alleen 1Password gebruikt kan de iCloud-sleutelhanger hier uitgeschakeld worden. 

Stap 3, gebruik 1Password

De wachtwoorden uit 1Password zijn nu in verschillende App’s te gebruiken, maar de meest voor de hand liggende plek is Safari. Open een website waarop je moet inloggen en je krijgt boven je toetsenbord automatisch gevonden logingegevens te zien. Tik daarop om het automatisch in te vullen.

1Password gebruiken in safari voor je iPhone in iOS 12